Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Barjans d.o.o. je član globalnega združenja INPACS

Barjans d.o.o. je član globalnega združenja INPACS

17.7.2024

S ponosom sporočamo, da se je naše podjetje Barjans d.o.o. pridružilo mednarodnemu združenju INPACS.

Združenje Inpacs - banner

 

INPACS je strokovno distribucijsko združenje družinskih podjetij, ki delujejo na področju čistil in higienskih izdelkov, osebne zaščitne opreme, hotelske kozmetike in dodatkov, medicinskih in prehrambnih pripomočkov. Združenje razvija edinstveno rešitev za globalno oskrbo: od osnovnih do zapletenih in po meri izdelanih zalog ter digitalnih orodij. Člani INPACS sodelujejo lokalno in mednarodno kot ena ekipa, ki oskrbuje globalne partnerje z visoko ravnjo storitev in široko paleto izdelkov za oskrbo na področju čistoče in higiene.

 

INPACS združuje vodilna družinska podjetja iz več kot 50 držav po vsem svetu in ponuja svojim članom edinstveno priložnost za sodelovanje, izmenjavo najboljših praks ter dostop do najnovejših inovacij na področju profesionalne higiene in distribucije. Z vstopom v to globalno mrežo bo Barjans d.o.o. še dodatno okrepil svojo konkurenčnost in izboljšal storitve, ki jih ponuja svojim strankam.

 

"Pridružitev združenju INPACS je pomemben mejnik za naše podjetje. Verjamemo, da bomo s sodelovanjem v tej mreži lahko še bolje izpolnjevali potrebe naših strank in jim nudili najboljše rešitve na področju higiene in čistoče," je povedal Matevž Barbo, direktor podjetja Barjans d.o.o.

 

INPACS združenje je znano po svojem poudarku na trajnosti in okoljski odgovornosti, kar se odlično ujema z vrednotami podjetja Barjans d.o.o. Kot član združenja INPACS bo Barjans d.o.o. še naprej spodbujal trajnostne prakse in stremel k zmanjšanju okoljskega odtisa.

 

José del Pino, izvršni direktor INPACS, je izrazil zaupanje v novo partnerstvo: "Navdušeni in počaščeni smo, da lahko v našo mrežo sprejmemo tako ugledno podjetje, kot je Barjans. Njihova zavezanost h kakovosti in družinske vrednote se popolnoma ujemajo z našo organizacijo. Prepričani smo, da bo ta prehod gladek in zelo koristen za naše stranke v Sloveniji."

 

S to strateško potezo bo Barjans d.o.o. lahko izkoristil številne prednosti, ki jih ponuja članstvo v INPACS, vključno z izboljšano operativno učinkovitostjo, dostopom do visokokakovostnih izdelkov in storitev ter možnostjo sodelovanja v globalnih pobudah in projektih.

 

 

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...