HACCP online seminar, 2. 4. 2025
Če pri svojem delu prihajate v kakršenkoli stik s hrano, potem je ta webinar kot nalašč za vas!
- traja 2 uri - udeleženci prejmejo potrdilo o rednem usposabljanju - izvedeli boste kako se pripraviti na inšpekcijo
|
Na spletnem seminarju vam bomo predstavili:
- osnove HACCP sistema in vas seznanili, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne,
- novosti in spremembe zakonodaje,
- smernice za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjene končnemu potrošniku,
- splošne higienske zahteve,
- dejavnike tveganja pri okužbi s hrano,
- zagotavljanje sledljivosti živil,
- racionalizacija in validacija HACCP sistema – manj obrazcev, zapisov, dela, arhiva.
Seminar je zelo praktično naravnan. Pogovarjali se bomo o najpogostejših napakah, ki jih na terenu zaznavajo Inšpektorji za varno hrano, in kako jih uspešno odpraviti.
Udeleženci prejmete tudi potrdilo o rednem usposabljanju, s katerim zadostite zakonskim zahtevam.
Termin
Dne: 2. 4. 2025 od 9. do 11. ure
Cena
80 €/ osebo + DDV
Ugodnost: za 2 osebi iz iste organizacije = 140 €/2 osebi + DDV
Komu je seminar namenjen?
Seminar je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo, prometom in prodajo živil: zaposlenim v barih, gostiščih, restavracijah, slaščičarnah, kavarnah, turističnih kmetijah, pekarnah, predelovalcih in prevoznikih živil, vrtcih, šolah, vzgojnih ustanovah, domovih za starejše, drugih zavodih, ki za svoje oskrbovance in gojence pripravljajo ter razdeljujejo hrano …
O predavateljici
Nataša Mežnarič je diplomirana sanitarna inženirka z dodatnim znanjem iz vodenja kadrov. Že skoraj 20 let vzpostavlja sisteme čistoče in higiene v objektih. Je strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete, smer sanitarno inženirstvo ter mentorica študentov, ki pri njej opravljajo strokovno prakso kot bodoči inšpektorji. Je tudi redna predavateljica na Mednarodnem centru za prenos znanja.
Prijava
Prijave za HACCP online seminar sprejemamo do 28. 3. 2025 preko e-maila marketing@barjans.si ali preko spodnjega obrazca.